Aluminium TableTop til iPad

Julius Snakker om Table Top

Bridge Technologies har løftet iPad Pro fra forbrukerprodukt til profesjonelt nivå, med dobbelt nettilkobling og PoE (Power over Ethernet), og et tilhørende Table Top stativ.

Mens den tunge dataprosesseringen skjer på deres en VB400 server, kan operatøren kontrollere store datamengder ved hjelp av f.eks en iPad Pro. Bridge Technologies leverer løsninger for å kvalitetssikre og optimalisere datatrafikk for videotransmisjon. For mer info, se www.bridgetech.tv

Med Table Top kit, utviklet og produsert av NewTracks, får iPad Pro den fysiske rammen det behøver i et profesjonelt miljø.

Designprosessen

Produktet er maskinert aluminium med børstet overflate og grå elokseing. Designet tar opp elementer fra øvrige Bridgetech produkter, men har også elementer fra iPad for å harmonere designet.

Festebrakettene på sidene griper inn i høyttalerene på iPaden og gir et solid men usynlig feste uten å blokkere knappene. Lyden fra iPadens fire høyttalere passerer gjennom brakettene og rettes frem mot brukeren.

Bli med når vi pakker ut den første utfallsprøven av produktet:

Julius Espedal presenterer Table Top kit

September 2020 lanserte Bridge Technologies produktet under live webinar i forbindelse med IBC showcase 2020:

Table Top presenteres på The Bridge Show

 

Spesialdesignet USB-C kabel

Bridgetech har utviklet et PoE kort (Power over Ethernet) med dobbel nettverkstilkobling og strømforsyning (redundancy), montert på baksiden av Table Top. For å beholde det slanke designet måtte vi designe en egen USB-C kabel som kunne håndtere både power og 5Gb datatrafikk – i et minimalt format.

Sammen fremstår iPad og Table Top som et komplett produkt som de fleste vil ha stående på arbeidsbordet, konferanserommet, respsjonsdesken eller stuebordet 😄

Vellykket produktutvikling og produksjon

iPad Table Top kit er et eksempel på NewTracks produktdesign i samarbeid med kunde – fra ide til ferdig produkt. Videre står NewTracks for produksjon av komplett produkt, ferdig montert med spesial USB-C kabel, emballert i tilpasset emballasje og med nødvendig verktøy i esken.

NewTracks arbeider med produktutvikling og produksjon av hardware – hovedsakelig for elektronikk industri. Med kontor i Shenzhen og Oslo er vi din beste link til produksjon i Kina.

#BareKuleKunder

Del denne nyheten:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

Les også:

NewTracks Kinesisk nyttår 2021

Kinesisk nyttår 2021

I forbindelse med kinesisk nyttår må vi regne lenger leveringstid i februar. Vi anbefaler våre kunder å planlegge bestillinger for leveranse i god tid for

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *