Design av selvbetjent Bag-Drop til Frankfurt

innsjekkskranke2

BB Computerteknikk AS og deres lokale partner Profluss GmbH har vunnet en kontrakt til Fraport AG. Leveransen består av selvbetjente bag-drop, der NewTracks har stått for mekanisk design, engineering og prototyper.

BB Computerteknikk AS har lang erfaring i leveranse av bagasje-håndtering og selvbetjent Bagomat®. Men, en ny generasjon ble utviklet for Fraport med bla. pass-scanning, ansiktsgjenkjenning og en portabel FloorAssistant som gjør at flyplass-personalet kan gå rundt hjelpe de passasjerene som trenger assistanse.

Systemet er en såkalt retrofit, som betyr at den er installert i et eksisterende skranke, som brukes både ved betjent innsjekking og som selvbetjent bag-drop.

De to prototypene (i Terminal 1 og i Terminal 2) vil bli testet i 12 måneder og evaluert før flere systemer installeres over hele flyplassen.

Design

En av utfordringene for designet var at all service måtte kunne gjøres fra forsiden. Vi valgte derfor å designe en innvendig mekanikk med uttrekks-skinner. Ved bytte av papir-rull eller service, trekkes fronten ut som en skuff, og gir tilgang til alle nødvendige komponenter.

Prototypen for den elektriske enheten ble laget av NewTracks:

Notat pr. desember 2018:
 Prototypene har nå vært i drift i 12 måneder! 
BB Computerteknikk AS og Profluss GmbH har sikret kontrakten forde neste 11 installasjonene til Fraport. Gratulerer!

NewTracks har inngående kompetanse innen produktutvikling, industridesign og industrialisering. Vi produserer prototyper rask og med høy kvalitet.

NewTracks har kontor i Asker og Shenzhen og er et kvalitetssikrende bindeledd mellom kunder i Europa og produksjon i Kina.

Del denne nyheten:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

Les også:

NewTracks Kinesisk nyttår 2021

Kinesisk nyttår 2021

I forbindelse med kinesisk nyttår må vi regne lenger leveringstid i februar. Vi anbefaler våre kunder å planlegge bestillinger for leveranse i god tid for

Aluminium TableTop til iPad

Bridge Technologies har løftet iPad Pro fra forbrukerprodukt til profesjonelt nivå, med dobbelt nettilkobling og PoE 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *