Elektromekanikk og SMD komponenter

NewTracks Pogo pin reel packaging

Vi leverer små mekaniske komponenter, gjerne emballert på rull for for automatisk kretskortmontasje. Dette kan være pogo-pins, skjermbokser, kontakter, muttere mm. 

SMD komponenter

Små pogo pinner for SMD montasje, dvs loddes direkte på kretskortet, emballeres på rull for å plukkes i pick&place maskiner.

Se video: Automatisk kretskort montasje

Andre komponenter for overflatemontasje er skjermbokser og kontakter.

Til kretskort som trenger gjenger med elektrisk forbindelse leverer vi SMD muttere på rull. Ettersom pick&place maskiner plukker komponentene med vakuum, er det nødvendig med et midlertidig plastlokk så maskinen kan plukke mutteren. Den mikroskopiske plastfilmen legges på mutteren før den pakkes på reel. SMD muttere leveres fortinnet eller forgylt utifra kundens behov.

Pogo pins

Pogo pin er fjærkontakter, som gjerne brukes fordi de er mer varige enn vanlige kontakter. Fjæren inne i kontakten sørger for fleksibelitet og stabilt kontakttrykk i hele slaglengden. Vi leverer standard pogo pins, eller spesialdesignede pogo pins der design, fjærkraft, overflatebehandling mm. tilpasses kundens behov.

Leveranse direkte fra fabrikk

Vi leverer produkter direkte fra fabrikk. Det betyr mye lavere priser enn ved kjøp gjennom distributører, men vi har ikke produkter på lager. Vi er dermed et alternativ til Elfa Distrelectric, Farnell, RS Components og Digi-Key for kunder som gjør innkjøp for serieproduksjon, men er ikke avhengig av veldig store serier for å være konkurransedyktige på pris.

Del denne nyheten:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

Les også:

NewTracks Kinesisk nyttår 2021

Kinesisk nyttår 2021

I forbindelse med kinesisk nyttår må vi regne lenger leveringstid i februar. Vi anbefaler våre kunder å planlegge bestillinger for leveranse i god tid for

Aluminium TableTop til iPad

Bridge Technologies har løftet iPad Pro fra forbrukerprodukt til profesjonelt nivå, med dobbelt nettilkobling og PoE 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *