Hvorfor er emballasjen en viktig del av produktet?

Prototype i aluminium, maskinert med høy presisjon, børstet og eloksert grå. Prototype også på emballasje.

Emballasje er mye mer enn bare å beskytte produktet under transport! Gleden ved å pakke ut ditt produkt er en viktig del av kundens totalopplevelse.

De store merkevarene har skjønt at emballasjen er en viktig del av produkt-opplevelsen og «Unboxking Experience» har blitt et begrep. På YouTube deler folk sine første øyeblikk med nye produkter.

(videoen viser noen klipp)

Dette gjelder profesjonelle produkter like mye som forbrukerprodukter. Og det gjelder prototyper like mye som produkter i serieproduksjon. I utviklingsfasen ser vi derfor ofte også på emballasjen.

Prototyper av emballasje laserskjæres og digitaltrykes. Innermballasje maskineres i EVA skumplast

Da vi jobbet med utvikling av Tagomat for BB Computerteknikk, så vi at de første produktene ble pakket i simpel bobleplast til kundemøtene. Dette ga inntrykk av et prematurt produktet, og fokuset ble derfor på om produktet fungerte og hvorvidt det kom i produksjon.

Straks gikk vi igang med en liten serie emballasje med logo og trykk. Produktet så ut som om det var i serieproduksjon og fokuset i møtene ble derfor på produktets funksjoner og hvilke fordeler det ville gi brukerene.

Tagomat i serieproduksjon

Mekanikk-kit

Flere av våre kunder har spisskompetanse på elektronikk, og vi leverer vi komplett kit med all mekanikk til produktet, inkludert emballasjen. Dermed blir innkjøp og montasje enkel fordi alle mekaniske komponenter ligger emballasjen:

Åpne en eske – skru inn kretskort – tilbake i den samme esken – ferdig produkt!

Det gir også en miljøgevinst, ettersom den samme emballasjen brukes gjennom hele logistikkjeden.

 

NewTracks arbeider med produktutvikling og industrialiering, samt produksjon i Kina. Med kontor i Shenzhen og Oslo er vi et kvalitetssikrende bindeledd til effektiv produksjon og logistikk.

Del denne nyheten:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

Les også:

NewTracks Kinesisk nyttår 2021

Kinesisk nyttår 2021

I forbindelse med kinesisk nyttår må vi regne lenger leveringstid i februar. Vi anbefaler våre kunder å planlegge bestillinger for leveranse i god tid for

Aluminium TableTop til iPad

Bridge Technologies har løftet iPad Pro fra forbrukerprodukt til profesjonelt nivå, med dobbelt nettilkobling og PoE 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *