Fantastisk teknologi med stort potensiale

imengine.tun.infomaker.io
Nofence AS bruker GPS og mobil teknologi for å utvikle virtuelt gjerde for dyr. NewTracks er stolt leverandør av spesial mekanikk.

Firmaet, som ligger i Batnfjordsøra, mellom Molde og Trondheim, har utviklet en unik «bjelle» med soldrevet GPS og software som skaper et virtuelt gjerde og forteller dyret når det skal ta en annen retning.

Når dyret nærmer seg det virtuelle gjerdet, spilles en pipelyd i «bjellen». Hvis de fortsetter til det virtuelle gjerdet får de et forsiktig, men effektiv elektrisk støt i kragen.

 

Den fascinerende av denne teknologien er hvor raskt dyrene tilpasser seg den. Innen et par dager har de lært at pipene i bjellen betyr at de nærmer seg noe ubehagelig og snur. Senere, lærer de opp sine kalver / killinger betydningen av lyden. Neste generasjoner vil snu med en gang de hører det piper og vil aldri behøve å kjenne noe elektrisk støt i det hele tatt.

NewTracks er stolt over å levere mekaniske komponenter til Nofence. Produktet inneholder flere spesiallagde og tilpassede komponenter, og med et stort nettverk av fabrikker bidrar vi til å gjøre Nofence mer konkurransedyktig.

NewTracks deltar i produktutvikling og leverer raske prototyper. Med egne ansatte i Kina og et godt nettverk av produsenter er vi et kvalitetssikrende bindeledd mellom kunder i Europa og effektiv produksjon i Asia!

Del denne nyheten:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

Les også:

NewTracks Kinesisk nyttår 2021

Kinesisk nyttår 2021

I forbindelse med kinesisk nyttår må vi regne lenger leveringstid i februar. Vi anbefaler våre kunder å planlegge bestillinger for leveranse i god tid for

Aluminium TableTop til iPad

Bridge Technologies har løftet iPad Pro fra forbrukerprodukt til profesjonelt nivå, med dobbelt nettilkobling og PoE 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *