Godstransport på skinner fra Kina

image

Siste oppdatering (25. november 2020): Det er igjen utfordringer med flytransport fra Kina og FedEx og TNT har nok en gang satt begrensninger på hvor mye gods man kan sende pr. dag.

Normalt utnyttes ledig lasteplass på passasjerfly til godstransport, men med corona stoppet passasjertrafikken og dermed ble denne kapasiteten borte. Den Transsibirske jernbane ble vår løsning for godstransport fra Kina.

Foto copyright SAS

FedEx og DHL klarte ikke å håndtere all gods på sine fly. Det ble satt begrensninger for hvor mye man fikk sende, og prisen ble økt med et såkalt ESS (Emergency Situation Surcharge).
Mye av vår godstransport ble derfor flyttet fra fly til tog
Godstransport med tog fra Kina går med den Transsibirske jernbane, og transporttiden fra Shenzhen frem til våre kunder i Norge er 29 dager.

Godstransport med den Transsibirske jernbane
Foto copyright Scandasia

Med hard jobbing og god dialog med kundene, klarte vi å løse alle leveranser på en tilfredsstillende måte. Takk for alle dere som har vist forståelse i denne utfordrende situasjonen!

FedEx og DHL melder at fra 1. juli reduseres ESS, og begrensningen for volum heves.

Tog som fremtidig transportløsning fra Kina

NewTracks begynte å teste togtransport for ett år siden, men med corona-krisen måtte vi fremskynde dette. Erfaringene har vært svært positive, og nå har vi etablert gode avtaler for togtransport. Dette blir en løsning også videre framover.

Kina satser stort på gods med tog og planlegger kortere transporttid og hyppigere avganger i tiden fremover. Tog kommer til å utgjøre en større andel av vår transport selv når flytrafikken er tilbake til normal, fordi dette er en økonomisk og miljømessig god løsning.

Flytrafikken snart tilbake

Lufthansa annonserer at flytrafikken nå åpner opp igjen

Corona-krisen har lært oss at det finnes gode alternativer til fly dersom vi kan planlegge med litt lenger transporttid.
Mye tyder på at flytrafikken snart er tilbake til normalt nivå, så vi kan sende raskt når tiden er viktig.


NewTracks mekanikk for elektronikk
NewTracks jobber med produktutvikling, industrialisering, samt produksjon i Kina. Med kontor i Oslo og Shenzhen leverer vi produkter gode priser, høy kvalitet og enkel oppfølging.

Del denne nyheten:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

Les også:

NewTracks Kinesisk nyttår 2021

Kinesisk nyttår 2021

I forbindelse med kinesisk nyttår må vi regne lenger leveringstid i februar. Vi anbefaler våre kunder å planlegge bestillinger for leveranse i god tid for

Aluminium TableTop til iPad

Bridge Technologies har løftet iPad Pro fra forbrukerprodukt til profesjonelt nivå, med dobbelt nettilkobling og PoE 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *