top of page
camilla452

Seilas med våre kule kunder: En årlig tradisjon på Oslofjorden

Bare kule kunder! Dette har etter hvert blitt vårt motto hos NewTracks, men hva mener vi egentlig med det?


Hos NewTracks har vi gleden av å jobbe med noen av Norges mest spennende teknologibedrifter og startups. Disse virksomhetene er ledende innen sine felt, fra store industrikonsern til innovative enkeltpersonforetak som har en god idé de trenger hjelp til å realisere. Det som binder dem sammen er en felles ambisjon om å gjøre verden litt bedre – både når det gjelder bærekraft og teknologi. Mange av våre kunder er dedikert til å utvikle løsninger som bidrar til en grønnere, mer fremtidsrettet hverdag.


Det disse kundene har til felles, er også ønsket om kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Det er her vi i NewTracks kommer inn – vi hjelper norske bedrifter med å øke konkurranseevnen ved å tilby produksjon i Kina, der vi kan levere den nødvendige kvaliteten til en pris som norske leverandører ofte har vanskeligheter med å matche.


En årlig tradisjon på Oslofjorden

For å styrke forholdet til våre kunder og samarbeidspartnere, har vi gjort det til en tradisjon å invitere dem til en årlig båttur på Oslofjorden. I år gikk turen med den helelektriske båten MS Bris, i samarbeid med Brim Explorer. Denne båtturen har utviklet seg til å bli en hyggelig arena for gode samtaler, nettverksbygging og, selvfølgelig, en fantastisk stemning.


Det var også en ekstra bonus i år at vi hadde med oss tre kolleger fra vårt kontor i Shenzhen. Dette ga dem en unik mulighet til å bli bedre kjent med både våre kunder og den norske arbeidskulturen. Slike arrangementer styrker ikke bare relasjonene våre, men også samarbeidet på tvers av landegrenser og kulturer.



Takk for tilliten

Vi i NewTracks føler oss privilegerte som får jobbe med så mange inspirerende og innovative bedrifter. Dette nettverket av kunder og partnere gjør at vi hver dag kan være med på å realisere store ideer og bidra til bærekraftig vekst. Vi takker for tilliten og gleder oss til mange flere spennende prosjekter i fremtiden – sammen med våre kule kunder!



댓글


bottom of page