Skippertak i produktutvikling gir lønnsomhet

20180829141213
De raskeste utviklings-løpene gir de beste resultatene. Den undervurderte skippertaks-metoden!

 

Dette stemmer kanskje ikke med en generell oppfatning om at en lengre prosess vil modne innovasjonen og gi et bedre resultat. Ofte er ideen godt moden når man setter igang prosjektet med å realisere den.

Da gjelder det å jobbe raskt. Selvfølgelig for å få produktet på markedet fort, men enda viktigere er det å holde på kreativiteten og ta beslutninger. Venter man til alle har fått sagt sin mening, kan det ta tid.

Lager man derimot en første prototype – basert på den informasjonen man har – er man igang. Da kommer meningene lettere, man har et produkt å diskutere rundt, og kanskje diskutere med noen kunder. 

Det kommer til et punkt i hvert utviklingsprosjekt der vi begynner å tvile. Vil kundene kjøpe det? Blir prosjektet lønnsomt? etc. Med god fart, er det kritiske punktet lettere å overvinne. Produktet du har i en tidlig fase er kanskje ikke perfekt, men det er en milepæl, noe å teste, og muligens å presentere for kunder.

Som produktutviklere skal vi selvfølgelig sikte mot det perfekte produktet, men samtidig akseptere om produktet ikke blir det. Husk at det er som regel ikke det perfekte produktet som gir best lønnsomhet. «Vi er perfekt, men verden er ikke det!» – Cezinando

NewTracks har ressurser til å gjennomføre prosjektet raskere. Vi bidrar med tekniske løsninger, produktdesign, industrialisering og komplett produksjonsunderlag. Vi leverer maskinerte prototyper i løpet av 2-3 uker, ferdig overflatebehandlet. Disse prototypene har da den styrke, vekt og finish som det ferdige produktet. Vi benytter 3D printing der dette er rett metode.

Prosjekteksempel – Table Top display for BRIDGE Technology: Design og produksjonsunderlag av NewTracks. Prototyper: Maskinert aluminium med børstet overflate. Grå eloksering. Prototyper levert på 15 dager og presentert på messe.

Del denne nyheten:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

Les også:

NewTracks Kinesisk nyttår 2021

Kinesisk nyttår 2021

I forbindelse med kinesisk nyttår må vi regne lenger leveringstid i februar. Vi anbefaler våre kunder å planlegge bestillinger for leveranse i god tid for

Aluminium TableTop til iPad

Bridge Technologies har løftet iPad Pro fra forbrukerprodukt til profesjonelt nivå, med dobbelt nettilkobling og PoE 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *