Utvikling av Plug & Play løsning for PLS

2016-09-29 12.14.59

Ved å erstatte tradisjonell kabling med standard RJ45-kabler, klarte BS Teknikk AS i Oslo å redusere installasjonstiden fra timer til 30 minutter.

Og feilkoblinger er ikke lenger et problem.

 

BS Teknikk AS i Oslo leverer bygningsautomatiseringssystem basert på PLS. Systemene har en rekke sensorer, og styrer motorer, pumper, vifter, spjeld aktuatorer, lys etc. Slike systemer krever flere kilometer med kabler og tilkoblinger.

ClimaConnect fra BS Teknikk AS

For å korte ned tiden for prosjektering og installasjon, har BS Teknikk har utviklet ClimaConnect, et system som gjør at alle enheter kan tilkobles med standard RJ45-kabler (nettverkskabel for datamaskin). I stedet for at en elektriker skal klippe og koble hver enkelt kabel, blir nå 8 kabler koblet med ett enkelt klikk. Raskt og sikkert. Og kun tilkobling av strømkabler må gjøres av elektrikeren.

NewTracks gjorde mekanisk design for systemet:

  • Konstruksjon av koblingsboks
  • Tilpassing av koblingsskap
  • Kretskort design
  • Koblingsskjema
  • Komplette produksjonstegninger.

Se referanseprosjekter med ClimaConnect.

NewTracks har mange års erfaring med produktutvikling, industridesign og industrialisering. Vi hjelper kunder å gjøre ideer til god business.

Med kontor i Asker og Shenzhen driver effektiv produktutvikling i tett kontakt med både kunde og produksjon. Prototyper og produksjon gjøres i Kina – med kort leveringstid og høy kvalitet.

Del denne nyheten:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

Les også:

NewTracks Kinesisk nyttår 2021

Kinesisk nyttår 2021

I forbindelse med kinesisk nyttår må vi regne lenger leveringstid i februar. Vi anbefaler våre kunder å planlegge bestillinger for leveranse i god tid for

Aluminium TableTop til iPad

Bridge Technologies har løftet iPad Pro fra forbrukerprodukt til profesjonelt nivå, med dobbelt nettilkobling og PoE 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *