Utvikling av Plug & Play løsning for PLS

2016-09-29 12.14.59

Ved å erstatte tradisjonell kabling med standard RJ45-kabler, klarte BS Teknikk AS i Oslo å redusere installasjonstiden fra timer til 30 minutter.

Og feilkoblinger er ikke lenger et problem.

 

BS Teknikk AS i Oslo leverer bygningsautomatiseringssystem basert på PLS. Systemene har en rekke sensorer, og styrer motorer, pumper, vifter, spjeld aktuatorer, lys etc. Slike systemer krever flere kilometer med kabler og tilkoblinger.

ClimaConnect fra BS Teknikk AS

For å korte ned tiden for prosjektering og installasjon, har BS Teknikk har utviklet ClimaConnect, et system som gjør at alle enheter kan tilkobles med standard RJ45-kabler (nettverkskabel for datamaskin). I stedet for at en elektriker skal klippe og koble hver enkelt kabel, blir nå 8 kabler koblet med ett enkelt klikk. Raskt og sikkert. Og kun tilkobling av strømkabler må gjøres av elektrikeren.

NewTracks gjorde mekanisk design for systemet:

  • Koblingsskjema
  • Kretskort design
  • Tilpassing av konblinsskap
  • Konstruksjon av koblingsboks i tynnplate
  • Komplette produksjonstegninger.

Her finner du referanseprosjekter med ClimaConnect.

NewTracks har mange års erfaring med produktutvikling, industridesign og industrialisering. Vi hjelper kunder å omvandle ideer til god business.

Vi har kontor i Asker og Shenzhen for å gjøre produktutvikling så rask og kosteffektiv som mulig, i tett kontakt med kunden. Vi produserer også prototyper rask og med høy kvalitet i Kina.

Del denne nyheten:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

Les også:

Ny båtmodell fra Goldfish

I sommer laserer Goldfish boat en ny cruiser, Goldfish 40 Ocean. NewTracks er stolt av å bidra med design og produksjon av viktige komponenter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *